About

Farewell Carousel fængede 13.000 mennesker med deres melankolske dream pop, da de i sommers fyrede op under Tivoli Friheden. Med over 30 koncerter og flere udgivelser i baggagen satser bandet på at deres nykomponerede musik i endnu højere grad vil gribe folk. For nylig roste Søren Balsner Farewell Carousel for deres opfindsomme arrangementer og forførende stemning.

 

Farewell Carousel har spillet som opvarmning for The Eclectic Moniker og Gogo Berlin. I sommeren 2013 spillede bandet tre support koncerter i Tivoli Friheden for Kim Larsen, Sanne Salomonsen og The Raveonettes.

 

I august 2012 udgav Farewell Carousel EP’en ‘Motions In Reverse’ i samarbejde med Mark Wills, som bl.a. har produceret Dúné og The Blue Van. EP’en blev sponsoreret af KODA. Siden hen har bandet udgivet en live-indspilning i Aarhus Lydstudie med et strygerensemble.

 

The Eclectic Moniker sagde om Farewell Carousel:

“Farewell Carousel har et højt niveau både produktionsmæssigt og udtryksmæssigt. Der er mange electrorockbands på scenen lige nu, men Farewell Carousel har potentiale til at stikke ud fra mængden. Her er et band der er ultraskarpe på alle parametre og ikke viser nogen svaghedstegn overhovedet.”

 

Dommerpanelet til Randersmesterskaberne i Rock 2012 udtalte om vinderen Farewell Carousel:

“Forrygende overskud! Bandet har stor, koordineret lydbillede, en stærk rytmesektion, og byder på yderst gennemtænkte og stærke kompositioner. Musikken er original, og har et stort potentiale til at tage det store skridt!”

John Bon Nielsen (lydmand for Veto), Jesper K. Nielsen (Booker på Von Hatten)

 

Find us on Facebook